Nyt puhuu 1 000 miestä kaatanut seksiaddikti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme viime kuussa, kuinka eräs britannialainen nainen kertoi seksiaddiktiostaan televisiossa. Crystal Warren nimittäin kertoi jääneensä koukkuun seksiin jo 15-vuotiaana ja sen jälkeen neitokainen on kaatanut sänkyynsä yli 1.000 seksikumppania.

Nyt 42-vuotias seksiaddikti on paljastanut televisiossa salatun taustansa. Nainen nimittäin kertoi olleensa taannoin mies. Crystalin mukaan hänen oli pakko kertoa totuus julkisuuteen, vaikka hän uskookin monen entisen seksikumppaninsa kiehuvan raivosta salaisuuden paljastuttua.

– Olen peloissani, sillä uskon monien miehien olevan nyt raivon partaalla paljastukseni takia, Warren kertoi This Morning -keskusteluohjelmassa.

Christopher Snowden -nimisenä syntynyt seksiaddikti kertoi tajunneensa 14-vuotiaana, että hän on ”väärässä vartalossa”. Sittemmin hän muun muuassa kävi laitattamassa silikonit ja poistamassa ihokarvansa laserhoidolla. Sukupuolenvaihdos-leikkauksen Crystal teki seitsemän vuotta sitten.

Crystal Warren harrasti teini-ikäisenä seksiä kuukausittain ja 17-vuotiaana neitokainen oli harrastanut seksiä jo 40 ihmisen kanssa. Hänen edellinen ihmissuhteensa 19-vuotiaaseen poikaan kariutui, kun tämä ei kyennyt tarjoamaan tarpeeksi seksiä. Sitä neitokainen nimittäin vaati vähintään viisi kertaa päivässä.