Suomalaisbussi maailman ympäri – ongelmia Australiassa

Matkailu Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna suomalaisten hurjasta tempauksesta, jossa ryhmä päätti lähteä Suomesta linja-autolla Bangkokiin. Pikavuoro Bangkokiin lähti Salosta 9. tammikuuta ja saapui lopulta Thaimaahan. Sittemmin nälkä on kasvanut syödessä.

Retkikunta on nyt nimeltään Pikavuoro maailman ympäri, ja samalla Thaimaan reissu on muuttunut maailmanympärimatkaksi. Retkikunta on tähän mennessä reissannut suomalaisella bussilla Thaimaasta Malesian ja Indonesian kautta Australiaan. Siellä ryhmä joutui kuitenkin ongelmiin, kun viranomaiset eivät päästäneet suomalaista linja-autoa kengurumaahan.

Australian tiukat karanteenit ja muut säädökset eivät joustaneet niin paljon, että suomalaisbussi olisi päässyt maahan. Niinpä ryhmä joutui turvautumaan vuokrabussiin, jonka kyydissä matka on nyt jatkunut vastoinkäymisistä huolimatta. Pikavuorolaiset aikovat ehtiä maanteitse Melbourneen katsomaan siellä maaliskuun puolivälissä järjestettävää F1-osakilpailua.