Räppäri oikeuteen – avustaja kituutti nälkäpalkalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin konsertoinut amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli aikoinaan Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä. Suosikkiräppäri osti itselleen taannoin yli miljoonan euron arvoisen Bugatti-ökyauton.

Nyt Flo Ridan assistentti on haastanut tähtiartistin oikeuteen palkanmaksun takia. Mahogany Miller -niminen nainen väittää lakisyytteessään, että Flo Rida maksoi hänelle törkeän vähän palkkaa tehdystä työstä. Millerin mukaan hän sai nimittäin vain 3 dollaria tunnilta.

TMZ-sivuston mukaan Miller kertoi työskennelleensä Flo Ridalle viikossa noin 65 tunnin ajan. Assistentin työkuvaan kuului muun muuassa vastata räppärin puheluihin ja organisoida tämän sähköpostiviestejä. Naisen mukaan Flo Rida antoi assistentilleen potkut, koska tämä valitteli surkeaa palkkaansa räppärille.

Flo Rida syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low. Se oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa.