Hugh Hefnerin poika: ”Lapsuus Playboy-pupujen ympäröimänä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehden perustaja ja omistaja Hugh Hefner tunnetaan kovana naistenmiehenä, sillä hänen käsipuolestaan löytyy jatkuvasti nuoria vaaleaverikköjä. Äskettäin 85-vuotias Hefner paljasti, ettei hän harrasta seksiä yli nelikymppisten naisten kanssa.

Nyt Hugh Hefnerin 20-vuotias Cooper-poika kertoi elämästään Playboy-talossa. Nuorukainen muun muuassa kertoi pitävänsä kaunottaria vilisevää Playboy-kotiaan ”täysin normaalina paikkana”. Cooperin mukaan hän on myös täysin tottunut isänsä villiin elämäntyyliin.

– Onhan se välillä vähän outoa, kun jotkut isän tyttöystävistä ovat nuorempia kuin minä, Cooper kertoi Britannian Glamour-lehdelle.

Cooper erosi äskettäin pitkäaikaisesta tyttöystävästään kolmen vuoden yhteisolon jälkeen. Nuorukainen kertoi, ettei hän yleensä kilpaile isänsä kanssa naisista. Cooper ei nimittäin ole juurikaan isänsä lailla blondien ja silikonirintaisten kaunottarien fani.

Hugh Hefner on ollut naimisissa kahdesti Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa. Hänellä on neljä lasta, Christie, David, Marston ja Cooper. Hefner oli menossa viime vuonna naimisiin kolmannen kerran 25-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa, mutta blondi perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista. Pariskunnalla olisi ollut ikäeroa huimat 60 vuotta.