Potter-tähti paljasti: Seksiä fanien kanssa!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittujen Harry Potter -elokuvien saaga sai taannoin näyttävän loppunsa, kun sarjan viimeinen elokuva Harry Potter ja Kuoleman varjelukset: osa 2 sai ensi-iltansa. Sittemmin elokuvien päätähti Daniel Radcliffe on puhunut julkisuudessa avoimesti taannoisesta päihdehuuruisesta elämästään.

Radcliffe on myös paljastanut, että hän kuvasi Harry Potter -elokuvia humalassa. Nyt 22-vuotias näyttelijä kertoi, että hän on harrastanut yhden illan juttuja faniensa kanssa. Radcliffen mielestä yhden illan jutut ovat kiusallisia, koska sekstailun jälkeen pitää kohdata tuntematon kumppani keskustelun merkeissä.

– Olen aina ollut todella hermostunut faneista, jotka janoavat seksiä. Yleensä olen kuitenkin tuntenut yhden illan kumppanini. Paitsi silloin, kun olin kännissä, Radcliffe kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Radcliffe lopetti alkoholin käytön 21-vuotiaana, koska hän huomasi päihdehuuruisen elämäntavan muuttavan häntä ihmisenä. Näyttelijä seurustelee nykyään Rosie Cokerin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa viimeisimmän Harry Potter -elokuvan kuvauksissa, jossa Rosie työskenteli avustajana.

Heat-lehti raportoi taannoin Radcliffen olevan tällä hetkellä Iso-Britannian rikkain alle 30-vuotias. Ykkössija lohkesi reilun 71 miljoonan dollarin turvin. Viimeinen kaksiosainen Potter-elokuva toi Radcliffelle lähes 39 miljoonaa dollaria. Kärkisijoille pääsevät niin ikään Potter-elokuvien Emma Watson 32 miljoonalla ja Rupert Grint noin 30 miljoonalla dollarilla.