Taylor Swiftin salaromanssi julki – poikaystävä jätti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu kantrilaulajatar Taylor Swift teki viime vuonna historiaa, sillä Billboard-lehti nimesi tähden kaikkien aikojen nuorimmaksi Vuoden naiseksi. Kaunotar sai arvostetun tittelin menestyneestä musiikkiurastaan sekä loistavasta roolimalliudestaan nuorille laulajille ja lauluntekijöille.

Swift tunnetaan siitä, että hän kertoo kappaleissaan muun muuassa ihmissuhteistaan. Nyt 22-vuotiaan supertähden salattu romanssi brittinäyttelijä Eddie Redmayneen on tullut julki. Lähteiden mukaan Swift on joutunut jälleen jätetyksi, sillä Redmaynen kerrottiin jättäneen kaunottaren etäsuhdeongelmien takia.

Pariskunnan kerrottiin tavanneen toisensa viime vuonna, kun Swift koe-esiintyi Les Miserables -elokuvaan. Tähdet onnistuivat salaamaan romanssinsa julkisuudelta, mutta nyt lähteet ovat paljastaneet yksityiskohtia 30-vuotiaan Redmaynen ja Swiftin seurustelusuhteesta.

– Taylor rakasti sitä, että hänellä oli brittiläinen poikaystävä. Eddie ei kuitenkaan halunnut etäsuhdetta, lähde kertoi Us Weekly -lehdelle.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Swift on aiemmin seurustellut muun muuassa Taylor Lautnerin, Jake Gyllenhaalin, John Mayerin ja Joe Jonaksen kanssa. Jonasin kerrottiin taannoin jättäneen Swiftin 27 sekunnin pituisella puhelinsoitolla.