Frendit-tähti ilman seksiä jo vuoden ajan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Frendit-sarjassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijätär Courteney Cox ja hänen ex-miehensä David Arquette tapasivat aikoinaan Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Pariskunta erosi 14 vuoden avioliiton jälkeen, mutta he ovat sittemmin pysyneet hyvinä ystävinä.

Courteney tähdittää nykyisin Puumanainen-komediasarjaa. Nyt 47-vuotias näyttelijätär on paljastanut, ettei hän ole harrastanut lainkaan seksiä avioeronsa jälkeen. Courteney onkin pidättäytynyt seksistä jo vuoden ajan, sillä tähden mukaan hän ei ole vielä valmis puuhastelemaan makuuhuoneen puolella uuden miehen kanssa.

– En ole harrastanut seksiä, sillä minulla ei ole ollut miestä Davidin jälkeen. Olen kyllä muhinoinut yhden tyypin kanssa, Courteney kertoi DJ Howard Sternin keskusteluohjelmassa.

Courteneyn mukaan miehet eivät edes pyydä häntä treffeille. Näyttelijätär kertoi, että deittailu saa hänet hermostumaan. Courteney on nimittäin vielä henkisesti musertunut avioerostaan ja hän kokee, ettei ole valmis astumaan treffimaailmaan.

Maailman suosituimmasta sitcom-sarjasta tuttu Courteney Cox, eli Frendit-sarjan Monica, sai Coco-tyttären Arquetten kanssa vuonna 2004. Pariskunnan perheonni oli tuolloin ylimmillään, sillä heidän tiedettiin yrittäneen jälkikasvua jo useamman vuoden ajan. Eron taustalla oli lehtitietojen mukaan pitkään kestäneet avio-ongelmat.