Hyvää syntymäpäivää 24-vuotias Rihanna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna ikuistettiin viikko sitten useissa näyttävissä asuissa, kun supertähti tuntui vaihtavan vaatteita jokaisessa käänteessä. Nyt popkaunotar viettää syntymäpäiviään, joten on aika palata muistelemaan tähden kuumimpia bikiniotoksia.

Seksikäs laulajatar tunnetaan paljastavan pienistä kaksiosaisista asuistaan, joita nähdään niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin. Viimeisten kuuden vuoden aikana hänet on ikuistettu nauttimassa auringosta esimerkiksi Sardiniassa, kotimaassaan Barbadoksella ja muun muassa Hawaiilla. Katso muhkea bikinikavalkadi tästä.

Aika näyttää nähdäänkö Rihanna tulevaisuudessa paratiisirannalla ex -poikaystävänsä Chris Brownin kanssa, sillä ex-parin on huhuttu lämmittelevän välejään yhteisen dueton merkeissä. Brown pidätettiin vuonna 2009 silloisen tyttöystävänsä Rihannan pahoinpitelystä. Sairaalakuntoon tuolloin tyttöystävänsä hakannut R&B -tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.