Whitney Houston biletti Madonnan tahtiin ennen kuolemaansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Popdiiva haudattiin viikonloppuna New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa. Nyt on löydetty video, jossa laulajatar nähdään seuraamassa Madonnan Super Bowlin puoliaikaesitystä viisi päivää ennen traagista kuolemaansa.

TMZ- sivuston julkaisemalla pätkällä Houston istuu Regent Beverly Wilshire -hotellin baarissa ja seuraa peliä perheineen. Lähteiden mukaan laulaja ei juonut tuolloin lainkaan alkoholia. Sen sijaan Houston rokkaa videolla täysillä Madonnan Vogue-kappaleen tahdissa ja laulaa sekä tanssii sen mukana.



Kuva: Splash

Laulajan ystävien mukaan innostunut diiva hehkutti puoliaikaesitystä vielä päiviä sen jälkeen ja muisteli aikaa, jolloin hän taisteli Madonnan kanssa musiikkilistojen kuningattaruudesta.



Kuva: Splash

Whitney Houstonin tiedetään juopotelleen 48 tuntia putkeen ennen kuolemaansa. Laulajatähti oli viettänyt kohtalokkaana päivänä huolestuttavan kauan aikaa kylpyhuoneessa, jolloin Houstonin kampaaja meni tarkistamaan tämän vointia. Kampaajaa odottikin järkyttävä näky, sillä Houstonin ruumis oli kylpyammeessa veden alla. Tähden henkivartija juoksi huoneeseen ja yritti elvyttää Houstonia. Poliisit löysivät Houstonin huoneesta lukuisia reseptilääkkeitä kuten Lorazepamia, Valiumia ja Xanaxia.