Poikabändi mokasi nolosti kiitospuheessa – bändi boikottiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara soitti taannoin Zayn Malikille ja tiedusteli bändin kuulumisia. Kuuntele haastattelu tästä.

Viime kuussa Yhdysvaltojen valloittamisen toden teolla aloittanut yhtye palkittiin tällä viikolla Brit Awards -palkintogaalassa. Kiitospuhe ei kuitenkaan mennyt niin sanotusti maaliin, koska viisikko päätyi kiittämään Parhaan singlen pystistään aivan väärä tahoa. Pojat kiittivät BBC Radio 1 -kanavaa, vaikka voitto oli Capital FM -radiokanavan kuulijoiden ansiota. Tämän jälkeen Capital FM pani yhtyeen musiikin boikottiin, kunnes yhtye pyysi anteeksi mokaansa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.