Avatar-hottiksen minimekko ei ollut pituudella pilattu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Tumma elokuvakaunotar erosi viime kuussa kihlatustaan Keith Brittonista 11 vuoden yhteisolon jälkeen. Sittemmin hänen käsipuolessaan on nähty esimerkiksi näyttelijä Bradley Cooper.

Nyt Zoe on ikuistettu Santa Monicassa saapumass Spirit Awards -gaalaan. Yllään kaunottarella oli poikkeuksellisen lyhyt mekko.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

33-vuotias Zoe Saldana on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta. Kauhea kankkunen -tähti Bradley Cooper on yhdistetty viime aikoina poptähti Jennifer Lopeziin ja ranskalaiskaunotar Melanie Laurentiin. People-lehti nimesi tänä vuonna näyttelijäkomistuksen maailman seksikkäimmäksi mieheksi.