Komediatähti extreme-lajien lumoissa – vaimo kielsi harrastuksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersuositun brittiläisen Pikku Britannia -komediasarjan tähti David Walliams tunnetaan paitsi ratkiriemukkaista roolisuorituksistaan, myös kiinnostuksestaan extreme-lajeihin. Britannian Talent-ohjelman tämänhetkinen tuomari on viime vuosina osallistunut erilaisiin haastekilpailuihin, joissa urheilijat on pistetty koville.

Mies ui vuonna 2006 Englannin kanaalin yli ja kahta vuotta myöhemmin Gibraltarin salmen yli. Maaliskuussa 2010 Walliams ja joukko julkkiksia pyöräili ympäri Britannian ja keräsi hyväntekeväisyyteen yli miljoona euroa.

Miehen viimeisin voimainkoitos oli Thames-joen ylittäminen vuoden 2011 syyskuussa, jossa tähti loukkasi selkänsä. Nyt koomikon vaimo, supermalli Lara Stone, on kieltänyt miestään osallistumasta enää yhteenkään extreme-koitokseen.

Daily Mail -sivuston mukaan Stone on vakuuttunut, että hänen rakkaansa kärsii vielä edellisen tempauksensa seurauksista, joten haluaa estää tätä loukkaamasta itseään enempää. Supermallin kanssa vuonna 2010 naimisiin mennyt Walliams oli jo käynyt lähteiden mukaan suunnittelemassa uutta extreme-kokeilua New Yorkissa, mutta vetäytyi suunnitelmasta vaimonsa takia.

Walliams tunnetaan Suomessa parhaiten huippusuositusta Pikku Britannia -sarjasta, jossa hän esittää sketsejä työparinsa Matt Lucasin kanssa. Absurdista huumoristaan tunnettu sarja on kerännyt maailmalla miljoonittain katsojia. Koomikkopari on myös kiertänyt maailmaa vieden naurettavat hahmonsa muun muassa Amerikan ja Australian live-lavoillle.