Poliisi vapautti Johanna Tukiaisen – raivoaa nyt Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi varhain tänä aamuna kuinka Johanna ja Julia Tukiainen otettiin kiinni Hämeenlinnassa. Duo joutui keikallaan välikohtaukseen, jonka aikana Julia potkaisi yleisössä ollutta miestä kasvoihin.

Nyt ainakin Johanna Tukiainen on päässyt poliisin suojista, sillä hän raivoaa parhaillaan yön tapahtumista Facebookissa. Julkkistähden mukaan yleisö oli vihamielistä, eivätkä ravintolan järjestyksenvalvojat onnistuneet pitämään yleisöä aisoissa.

– Missä oli portsarit ja turvasyteemit silloin, kun yleisö tulee suoraan lavan eteen huorittelemaan, haukkumaan ja heittelee tuoppeja lavalle yrittäen osua meitä???? Mikä on lopputulos, yleisö ei olekakaan syyllinen, vaan esiintyvät artistit!!!! Johanna Tukiainen vuodattaa.

Johanna Tukiainen kertoo samalla myös oman näkemyksensä siitä miksi poliisi otti myös hänet kiinni.

– Minut pidätettiin, koska otin naisen ranteesta kiinni, että lopeta se kännykkäkameralla kuvaus!!! Se kuuluu esiintyvän artistin perusoikeuksiin, ettei saa kuvata ihan mitä sattuu ihan milloin haluaa ja vielä julkaista ne netissä!!!!!!!

Todellisuudessa esiintyvää artistia ja ketä tahansa muutakin henkilöä saa kuvata kaikilla julkisilla paikoilla, kuten ravintoloissa, kaupoissa, kauppakeskuksissa ja vaikkapa rautatieasemilla.