Mies järjesti ryhmäseksiorgiat junassa – käry kävi netissä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla tapahtuu aika ajoin kaikenlaisia seksiin liittyviä kommelluksia. Nyt taiwanilainen mies on shokeerannut ihmisiä järjestämällä orgiat junassa. Joukko ihmisiä osallistui sunnuntaina kanssamatkustajien tietämättä seksijuhliin eräässä junavaunussa.

Orgioihin osallistui 17-vuotias alaikäinen tyttö ja 21 miestä. Tsai-niminen mies kertoi medialle, että vain osa orgioihin osallistuneista harrasti seksiä tytön kanssa, sillä he olivat hyvin hermostuneita. Mies väitti, ettei tyttö aikoisi nostaa syytteitä, eikä tilanteeseen myöskään liittynyt seksikauppaa.

Taipein kaupungin poliisi otti kuulusteluunsa kymmenen orgioihin osallistunutta miestä viime viikolla, kun seksijuhlista otetut kuvat levisivät internetissä. Tsai kertoi valinneensa miehet orgioihin sähköpostihakemusten perusteella.

Agencies-uutistoimiston tietojen mukaan teinityttö osallistui tilanteeseen vapaaehtoisena. Tapaus on nyt viety nuorten oikeusistuimeen, koska tyttö käyttäytyi epäsoveliaasti julkisella paikalla ja rikkoi yhteisönsä lakeja.

Orgioiden järjestäjää, Tsaita, odottavat syytteet seksuaalimoraaliin liittyvien lakien rikkomisesta. Taiwanin liikenne- ja kommunikaatioministeriö on kertonut tiukentavansa junaliikenteen tarkkailua estääkseen tulevat ongelmat.