Hollywood-kaunottaren bikinipeppukuva leviää Twitterissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaisillekin My Name Is Earl -televisiosarjasta tuttu Jaime Pressly, josta käytetään joissain yhteyksissä myös nimeä Jamie Pressly, avioitui toissa vuonna miesystävänsä Simran Singhin kanssa. Sittemmin hän on ollut otsikoissa lähinnä uusien silikonirintojensa merkeissä merkeissä.

Poikaystävänsä Simran Singhin kanssa Meksikossa lomaillut tähti nähdään nyt paparazzikuvissa kolmissa eri uima-asuissa. Upeassa kunnossa oleva nainen poseeraa kukallisissa ja valkoisissa bikineissä sekä mustassa niukassa uimapuvussa. Pressly twiittasi kaipaavansa jo nyt takaisin ihanaan Cancunin ympäristöön, jossa vietti lomansa.Kuva: TwitterKuva: TwitterKuva: Twitter

Pressly jäi viime vuonna kiinni rattijuopumuksesta, kun poliisi pysäytti näyttelijättären ohjastaman auton Santa Monicassa. Tähti pääsi putkasta odottamaan oikeudenkäyntiään 15.000 dollarin takuita vastaan. Nyt kaunotar on julkaissut Twitterissä upeita bikinikuvia, joissa poseeraa merimaisemaa vasten.

33-vuotias Jaime Pressly komeili muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalla 52. Hän seurusteli aiemmin Dj Eric Cubichen kanssa. Jaimella on Cubichen kanssa kaksivuotias Dezi-poika. My Name Is Earl -sarjan lopettamisesta ilmoitettiin viime vuonna, ja tuolloin asiaa sulatellakseen 31-vuotias kaunotar suuntasi etelänlomalle Meksikon Caboon.