Nainen lakkasi kynsiä lentokoneessa – heitettiin putkaan!

Matkailu Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Lentokoneilla matkustamiseen liittyy hyvin paljon erilaisia turvasäännöksiä, joista merkittävä osa on terrorismin varjolla määrättyjä ylilyöntejä. Kerroimme aiemmin tänään tapauksesta, jossa nainen määrättiin pumppaamaan rintamaitoa turvallisuuden nimissä. Nyt myös toinen tapaus ihmetyttää.

Amerikkalaisnainen Jeanie Daniels on nimittäin päässyt aiheen tiimoilta otsikoihin asti. Southwest Airlinesin lennolla Los Angelesista Houstoniin ollut Daniels oli ryhtynyt lakkaamaan kynsiään kesken lennon, kertoo Daily Mail.

Lentoemäntä tuli valittamaan hänelle kynsilakan aiheuttamasta hajusta käskien naista lopettamaan. Daniels pahoitteli tekoaan ja laittoi kynsilakkansa pois. Poikaystäväänsä tapaamaan matkalla ollut nainen ei kuitenkaan vielä ollut valmis lopettamaan lakkausta, sillä hän huomasi kädessään olevan vielä kaksi lakkaamatonta kynttä.

Aiemmasta viisastuneena Daniels päätti mennä lentokoneen vessaan lakkaamaan kyntensä salassa. Poistuessaan wc:stä naista kuitenkin odotti vihainen lentoemäntä. Parivaljakko alkoi riitelemään kovaäänisesti, ja suutuspäissään Daniels turvautui kirosanojen käyttöön.

Poistuessaan lentokoneesta naista oli odottamassa kaksi poliisia käsirautoineen. Hänet vietiin poliisiasemalle kuulusteluihin häpäisevän kielenkäytön takia. Naista kohtaan ei nostettu syytteitä, mutta sitä ennen hän joutui viettämään kymmenen tuntia lentokentän putkassa.

Uusimmat