Uskomaton lottopotti: 81-vuotias mummo voitti 336 miljoonaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina uutisoitu lukuisista uskomattomista lottovoitto-tarinoista. Esimerkiksi Britanniassa tuli aiemmin tänä vuonna ilmi tapaus, jossa eräs nuori pariskunta voitti Euro Millions -lotossa 45 miljoonaa puntaa, eli noin 55 miljoonaa euroa.

Nyt Euro Millions -loton voittosummat tuntuvat kahvirahalta erään vanhuksen voittaman jättipotin myötä. 81-vuotias Louise White -niminen amerikkalaisnainen nimittäin voitti huikeat 336 miljoonaa dollaria Powerball-lotossa. Rhode Islandilla asuvan vanhuksen voitto on Powerball-loton historian kolmanneksi suurin jättipotti.

– Haluan sanoa kaikille, että olen todella onnellinen ja ylpeä. Perheeni tulee olemaan kiitollinen tästä. Kiitos, White kertoi Radar Online -sivustolle.

Mummo oli ostanut voittokupongin Stop & Shop -kaupasta. Kyseisen kaupan edustajan mukaan naisvanhus ja tämän perhe ovat liikkeen vakioasiakkaita. Mummo oli ostanut lottokupongin lisäksi Rainbow Sherbert -merkkisen jäätelön. Hän aikookin nyt lahjoittaa rahojaan Rainbow Sherbert -hyväntekeväisyysjärjestölle.