Koulubussin kuljettaja kiinni sikailusta – vaati tyttöä lyömään poikaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Koulubusseja käytetään ympäri maailman, mutta etenkin Yhdysvalloissa lapset ja nuoret käyttävät tunnetusti keltaisia koulubusseja koulukuljetuksiin. Nyt eräs koulubussin kuljettaja on jäänyt kiinni erikoisista ja julmista toimistaan valvontakameran avulla.

Brenda Abdul-Mateen -niminen koulubussin kuljettaja nimittäin puuttui törkeällä tavalla kyydittämiensä lasten väliseen kiistaan. 58-vuotias naispuolinen kuljettaja oli pysäyttänyt linja-auton tien sivuun, kun hän kuuli bussin takaosasta riidan ääniä.

Nainen oli mennyt bussin penkillä istuneen yhdeksänvuotiaan pojan luokse, koska nainen luuli pikkupojan kiusanneen vierellään istunutta tyttöä. Sen jälkeen Brenda oli tarttunut poikaa käsistä ja käskenyt kyseistä tyttöä lyömään pikkupoikaa. Poliisin mukaan tapauksessa ei ollut ilmeisesti kyse kiusaamisesta ja vaikka olisi ollut, niin naisen toimet ”eivät olisi olleet hyväksyttäviä”.

– Tiedän, että tein väärin. Annoin tyttöjen lyödä poikaa. Hän vain näytti niin tyypilliseltä kiusaajalta, Brenda kertoi WBNS-televisiokanavalle.