Uhkea Jennifer Love Hewitt nosti terhakat rintansa pääosaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä merkeissä. Tähti on myös poseerannut punaisilla matoilla kireissä minimekoissa ja kaunottaren avonaiset kaula-aukot ovatkin saaneet huomiota osakseen.

Jennifer Love Hewitt kuvattiin äskettäin Los Angelesin kaduilla meikittömänä. Nyt uhkea brunette poseeraa Maxim-lehdessä alusvaatteisillaan. Kyseisessä kuvassa kaunotar nähdään vaaleissa rintaliiveissä, joiden push-up-efekti saa etenkin kuvan mieskatsojan kuolaamaan. Jennifer kertoi lehden haastattelussa, ettei miehet uskalla pyytää häntä treffeille.

– Tämä voi kuulostaa typerältä, mutta miehet eivät iske minua. En tiedä miksi, mutta se on hyvin harvinaista, jos joku mies pyytää minua treffeille, Jennifer kertoi Maxim-lehdelle.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.