Jason Segelin housut repesivät Oscar-gaalassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä-tuottaja Jason Segel on esiintynyt jo kymmenissä elokuvissa ja televisiosarjoissa vuodesta 1999 lähtien. Hänen tuoreimpia roolejaan on nähty muun muuassa elokuvissa Forgetting Sarah Marshall, The Muppets, Friends with Benefits ja Bad Teacher. Tänä vuonna hänet nähdään valkokankaalla ainakin kahdessa elokuvassa.

Nyt 32-vuotias Jason Segel kertoi joutuneensa äskettäisessä Oscar-palkintogaalassa nolon vaatemokan uhriksi. Amerikkalaistähden kallis smokki nimittäin aloitti hänen mukaansa ”itsetuhomekanismin” kesken palkintogaalan. Segel kertoi, että hänen smokkinsa napit putosivat yksitellen lattialle ja hänen housunsa repesivät takamuksen kohdalta.

– Paitani napit irtosivat ja putosivat, joten paitani pysyi kiinni vain solmioni kohdalta. Lisäksi housuni repesivat takamuksestani jalkaan asti, kun istahdin tuolille, näyttelijä kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Hän kertoikin menneensä vaatemokan jälkeen kotiin, jotta hän saisi puettua päälleen ehjän smokin. Jason Segel joutui taannoin ongelmiin Twitter-palvelun kanssa, kun kyseinen palvelu ei ollut aluksi uskoa tämän identiteettiä. Näyttelijä sivalsikin Twitteriä julkaisemalla kuvan, jossa hän osoitti paperilapun avulla olevansa kuuluisa tähti.

Los Angelesissa syntynyt Jason Segel harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti koripalloa. Sittemmin hän kuitenkin kiinnostui näyttelemisestä ja sai roolin NBC-televisiokanavan Freaks and Geeks -ohjelmassa. Hänet on nähty myös muun muuassa CSI-rikossarjan tähtenä. Tänä vuonna Jason Segel näyttelee The Five-Year Engagement -elokuvassa Emily Bluntin rinnalla