Disney-teinitähden rinnat pursusivat kireästä topista – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi rohkeilla kuvillaan, joita hän on itsekin julkaissut verkossa jo vuosien ajan. Hannah Montana -sarjan lapsitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut lahjakkuus on myöntänyt olevansa huono roolimalli.

19-vuotias laulajatähti on esimerkiksi ikuistettu shoppailemassa ilman housuja Los Angelesin Studio Cityssä. Nyt tähti on nähty seksikkään paljastavassa pikkutopissa, joka ei paljon neidon rintoja peittänyt. Cyrus varasti täydellisesti median huomion poikaystävänsä Liam Hemsworthin uuden Hunter Games -elokuvan ensi-illassa. Poptähdellä oli yllään musta kimalteleva narutoppi ja siihen sopiva hippihenkinen hame. Asu jätti kaunottaren vatsan paljaaksi.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.