Kylmähermoinen äiti pelasti teinityttärensä hain hampaista

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräs brittipoika joutui kävelylenkkinsä aikana kojootin hyökkäyksen uhriksi. Neuvokas teinipoika selviytyi yllätyshyökkäyksestä, kun tämä oli lyönyt eläintä pään alueelle. Nyt Yhdysvaltojen Floridassa uutisoitiin hurjasta selviytymistarinasta.

Valeh Levy –niminen nainen oli ollut Sydney-tyttärensä kanssa surffaamassa New Smyrna –rannalla. Yhtäkkiä äiti oli huomannut tyttärensä pudonneen surffilautansa päältä ja vajonneen aaltoihin. Hetken kestäneen katoamisen jälkeen teinityttö oli noussut aalloista takaisin surffilautansa päälle, jolloin äiti huomasi lapsensa jalan olevan yltä päältä veressä.

Sen jälkeen äiti oli nähnyt tyttärensä vierellä hain, joka iski terähampaansa teinitytön veriseen jalkaan ja alkoi vetämään Sydneytä aaltojen syvyyksiin. Rohkea äiti ei kuitenkaan suostunut luopumaan tyttärestään, vaan tarttui lastaan olkapäistä ja kiskoi tämän irti hain suusta. Sydney-tytär kiidätettiin hain hyökkäyksen jälkeen sairaalaan, jossa hän joutui leikkaukseen. Poliisit uskovat kahden eri hain hyökänneen teinitytön kimppuun.

– Minä vain päätin, että tuo otus ei vie tytärtäni, Valeh Levy kertoi WESH-televisiokanavalle.