Maailman rumin koira on poissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kerroimme taannoin, kuinka Yoda-niminen chihuahua valittiin maailman rumimmaksi koiraksi. Katso kuvat tästä. Ennen Yodan voittoa kisaa oli suorastaan dominoinut Rascal-koira, joka oli ollut kisan ylivoimainen ykkönen vuosien ajan. Nyt otsikoihin on noussut suru-uutinen, sillä maailman rumin koira Yoda on menehtynyt.

Yoda oli kuollut unissaan sunnuntaina 15 vuoden ikäisenä, The Sun -lehti kertoo. Sisäistä kauneutta omannut Yoda päätyi alunperin omistajalleen Terry Schumacherille siten, että tämä sattumalta löysi koiran hylättynä kerrostalon takaa. Nainen oli ensin luullut epätavallisen näköistä karvaturria rotaksi. Schumacher nimesi koiran Yodaksi, yhtä lailla epäesteettisen Star Wars -hahmon mukaan.

– Hänen muistonsa tulevat elämään ikuisesti, kertoo surun murtama Shumacher.