Taidegalleria esitteli nakukuvia alakoulun edessä – vanhemmat raivostuivat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin tapauksesta, jossa eräs ranskalaismies tuomittiin vankilaan, koska tämä oli myynyt seksileluja ala-asteen lähettyvillä. Mies oli muun muuassa kaupitellut seksiväline-liikkeessään dildoja ja vibraattoreja. Nyt erään newyorkilaisen taidegallerian toiminta on raivostuttanut koululaisten vanhempia.

Alakoulua vastapäätä sijaitseva Dino Eli –taidegalleria nimittäin esittelee taiteilija Lea Jeffiren alastonkuvia galleriansa näyteikkunoissa. Kuvissa naistaiteilija muun muuassa paljastaa rintansa ja poseeraa hyvin rohkeissa asennoissa. Vanhempien mielestä alastonkuvien esittely on täysin sopimatonta alueella liikkuvien pienten lasten takia.

– On täysin tyrmistyttävää, että taidegalleria esittelee nakukuvia koulun edessä. Olisin shokissa, jos saisin tietää tyttäreni nähneen kyseiset kuvat, erään ekaluokkalaisen äiti Yvonne Tsang kertoi The New York Post –lehdelle.

Taidegallerian omistajan Dino Elin mukaan nakukuvat eivät ole edes ”niin pahoja”. Hän kuitenkin suostui vanhempien kommenttivyöryn jälkeen piilottamaan kuvat lasten koulupäivien ajaksi. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun kyseinen taidegalleria on aiheuttanut ärtymystä ohikulkijoiden keskuudessa. Viime vuonna Dino Eli nimittäin esitteli näyteikkunoissaan pornomaalauksia.