Katie Price raivostui ensi-illassa – lähti kotiin kesken kaiken

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Näyttävä kaunotar esiintyy tunnetusti julkisissa tilaisuuksissa rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintavarustusta.

Katie Price päivittää ahkerasti Twitter-blogiaan, jota seuraa peräti miljoona fania. Nyt 33-vuotiaan povipommin uutisoitiin raivostuneen The Hunger Games -elokuvan ensi-illassa Lontoossa kännykkäsekoilun takia. Kaunotar ei nimittäin suostunut antamaan kännykkäänsä elokuvateatterin työntekijöille, vaikka matkapuhelimien tuonti elokuvasaliin oli kielletty.

Povipommin oli tarkoitus mennä nauttimaan elokuvaillasta kehitysvammaisen Harvey-poikansa kanssa. Katie Price olikin kiehunut raivosta elokuvateatterin edessä ja muun muuassa kertonut työntekijöille tarvitsevansa kännykkäänsä hätätapauksia varten. Kolmen lapsen äiti purkasi tapauksen jälkeen raivoaan Twitter-blogissaan.

– Mikä vitsi! Kehitysvammaisten lasten vanhemmat tietävät, kuinka tärkeää on pitää kännykkää mukana hätätapauksien varalta. The Hunger Games, ei kiitos!!! Katie Price kirjoitti Twitter-blogissaan.

Katie Price erosi viime vuoden lokakuussa itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista Leandro Pennasta lyhyen seurustelun päätteeksi. Sittemmin on/off -pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan jo ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.