Paul McCartney kohtasi yläosattoman fanin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles -yhtyeessä 1960-luvun alkupuolella maailmanhistorian suosituimpien rocktähtien joukkoon noussut Paul McCartney käväisi äskettäin konsertoimassa myös Suomessa. Nyt hän on ehtinyt kiertueeltaan myös lemmenlomalle.

Julkkisten suosimalla St. Bartsin luksussaarella Karibialla parhaillaan naisystävänsä kanssa lomaileva brittitähti kuvattiin nauttimassa aurikoisesta kelistä rennosti shortseissa. Rantakävelyn keskeytti kuitenkin miespuolinen fani, joka halusi välttämättä tavata supertähden. Katso kuvat tästä.

Samaan aikaan fanin tyttöystävä otti vieressä aurinkoa yläosattomissa. Lopulta myös tyttöystävä tuli tervehtimään rokkaria, mutta tilanne oli yläosan puuttumisen johdosta hieman tukala. Kaunotar onnistui kuitenkin juuri ja juuri pitämään paljaat rintansa poissa supertähden silmistä. Näky lienee siitä huolimatta ollut McCartneylle mieluisa.