Beyoncen raskauskilot katosivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat äskettäin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki viime kuussa näyttävän paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille äidin hehkuaan rohkeassa ilta-asussa.

Nyt onnellinen äiti näyttää karistaneen raskauskilonsa uskomattoman nopeasti. Beyonce nimittäin kuvattiin New Yorkissa ihoa myötäilevässä mekossa, joka imarteli kaunottaren kurvikkuutta. Kaksi kuukautta sitten synnyttäneen neitokaisen vatsanseutu näytti todella timmiltä.Kuva: SplashKuva: Splash

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.

Uusimmat