Demi Mooren photoshoppaus jo liian pitkälle? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Demi Moore on ollut viime aikoina otsikoissa elokuviensa sijaan lähinnä avioeronsa ja huolestuttavan laihtumisensa merkeissä. Aiemmin tänä vuonna hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan päihderiippuvuuden takia.

Demi Moore joutui äskettäin luopumaan huippuroolistaan Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Nyt näyttelijätär poseeraa Helena Rubinstein -merkin vuoden 2012 kampanjan mainoskasvona. 49-vuotias kaunotar nähdään eräässä mainoskuvassa rajusti photoshopattuna, sillä bruneten kasvot näyttävät hyvin epäluonnollisilta hajuvesimainoksissa.Kuva: Helen RubinsteinKuva: Helen Rubinstein

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan viime vuonna 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja he päättivätkin pian yhteiselonsa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.