Jennifer Nicole Leen puistotreeni kiinnitti huomiota

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Viime aikoina Jennifer on kunnostautunut myös kirjallisuuden saralla, sillä hänen kirjansa ovat nousseet nopeasti hiteiksi. Nyt fitness-kaunotar kuvattiin Miamissa, jossa neitokainen kuntoili puistomaisemissa. Minipöksyihin ja valkoisiin urheiluliiveihin pukeutunut Jennifer Nicole Lee muun muuassa esitteli paparazzeille treenattuja vatsalihaksiaan aurinkoisena päivänä.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.