Vilahtaako rinta? Katy Perryn rohkea asu kiusasi miehiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi taannoin koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, mutta sittemmin hän on viihtynyt otsikoissa runsaasti.

Äskettäin Katy Perry yllätti esiintymällä Pariisin muotiviikoilla läpinäkyvässä valkoisessa mekossa, joka paljasti muun muassa laulajan alushousut. Nyt poptähti on ikuistettu uusiin kuviin pikkumustassa mekossa, joka kääntää huomion vääjäämättä laulajan rintoihin.

Nykyisin sinisillä kutreilla varustettu Perry nähtiin kiusoittelevassa asussaan Lontoossa matkalla huippuravintolaan. Tähden musta mekko oli muuten säädyllinen, mutta se paljasti suuren kaistaleen tämän rintoja. Erikoisesti leikattu mekko jättää geometriset kaistaleet rinnoista paljaaksi. Laulaja on kuvissa näyttävästä tyylistään huolimatta apean näköinen.


Kuva: Splash


Kuva: Splash

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.

Uusimmat