Tyttöjä 22 vuotta ahdistellut miesopettaja ei saanut potkuja

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Äskettäin erään naisopettajan uutisoitiin vietelleen teini-ikäisen poikaoppilaansa kehumalla tätä Twilight-komistus Taylor Lautnerin näköiseksi.

Nyt New Yorkin opetusviraston uutisoitiin tekevän kaikkensa, jotta 60-vuotias veteraaniopettaja Jonathan Polayes saisi potkut nykyiseltä työpaikaltaan. Miesopettajaa on nimittäin syytetty 22 vuoden opetusuransa aikana lukuisista teinityttöjen seksuaalisista ahdisteluista. Miesopettajan toimia tutkitaan parhaillaan.

Manhattanin ja Bronxin alueen kouluissa opettanutta iäkästä miestä on muun muuassa syytetty teini-ikäisten oppilaidensa halaamisesta, kutittamisesta ja ahdistelusta. Miesopettaja on muun muuassa kehunut teinityttöjen rintoja sekä kosketellut uhrejaan paljaaseen ihoon. Poliisien mukaan miesopettaja on myös hipelöinyt oppilaidensa takamuksia.

Jonathan Polayes on saanut kaksi kertaa potkut edellisiltä työpaikoiltaan, mutta hän työskentelee nykyisinkin opettajana. Miesopettajan tiedetään tienaavan vuodessa 95.000 dollaria. Opetusviraston edustajan Michael Mulgrewin mielestä opettajien taustoista ei saisi löytyä yhtäkään seksuaalirikosta, The Daily Mail -lehti uutisoi.

Uusimmat