10-vuotiaasta pojasta sankari – pelasti pikkusiskonsa tulipalosta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin Yhdysvaltojen Floridassa tapahtuneesta hain hyökkäyksestä, jossa verenhimoinen hai yritti vetää terähampaidensa avulla teinitytön meren syvyyksiin. Sydney-tytön kylmähermoinen äiti ehti kuitenkin pelastaa lapsensa hain hampaista ennen kuin oli liian myöhäistä.

Nyt erään kymmenenvuotiaan pojan uutisoitiin tehneen uskomattoman sankariteon Kentuckyssä. Antoine Burks -niminen poika nimittäin pelasti viikonloppuna kuusivuotiaan pikkusiskonsa palavasta talosta. Perheen talo syttyi palamaan, kun Trinity-pikkusisko oli suihkuttanut vahingossa aerosolia kenkien putsaamisen yhteydessä lamppuun.

Talo olikin pian ilmiliekeissä, mutta pojan äiti ja kaksi muuta sisarusta onnistuivat pakenemaan savun täyttämästä talosta. Antoine-poika tajusi kuitenkin pihamaalla pikkusiskonsa olevan vielä sisällä palavassa talossa, joten rohkea poika uhmasi kuolemaa pelastaakseen siskonsa.

– En halunnut, että pikkusiskolleni tapahtuu mitään pahaa. Olisin syyttänyt itseäni loppuelämäni, koska olen hänen isoveljensä ja minun täytyy suojella häntä, Antoine Burks kertoi WAVE-televisiokanavalle.

Antoinen ja Trinityn käsiin ja jalkoihin tuli tulipalon seurauksena toisen asteen palovammoja. Lisäksi pikkusiskon kasvot paloivat pahasti. Perheen äiti ja kaksi muuta sisarusta saivat tulipalon jälkeen happihoitoa. Liekkien keskeltä pelastettu pikkusisko kertoi olevansa onnellinen siitä, että hänen isoveljensä pelasti hänet.