Karaokelaulaja sekosi kesken esityksen – nyrkit heiluivat ravintolassa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Meksikossa järkytti äskettäin karaokebaarissa tapahtunut ampumavälikohtaus. Eräs karaokelaulaja joutui nimittäin ammutuksi, koska tämä oli laulanut karaokessa ”väärän laulun”. Poliisien mukaan miehen laulama kappale oli aiheuttanut ärtymystä kuuntelijoiden keskuudessa.

Nyt Yhdysvaltojen Floridassa eräs karaoke-esitys aiheutti kuumentuneita tunteita. Karaokelaulajan nimittäin uutisoitiin seonneen täysin kesken lauluesityksensä. 28-vuotias Jeffrey Thompson innostui esiintymislavalla hieman liikaa ja muun muuassa riisui paitansa kesken riehakkaan lauluesityksen. Sen jälkeen karaokebaarin omistaja pyysi sekopäisesti käyttäytynyttä miestä poistumaan lavalta.

Mies ei kuitenkaan suostunut lopettamaan tähtihetkeään mikrofonin kanssa ilman vastarintaa. Hän nimittäin raivostui esityksensä keskeyttämisestä ja päätti iskeä nyrkkinsä omistajan kasvoihin. Poliisien mukaan mies löi ravintolan omistajan tajuttomaksi. Välikohtauksen jälkeen mies pidätettiin ja kuljetettiin poliisivankilaan. Jeffrey Thompsonia syytetään nyt pahoinpitelystä ja häiriökäyttäytymisestä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.