Disney-hottis vilautti vatsalihaksiaan kadulla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus on tullut tunnetuksi rohkeilla kuvillaan, joita hän on itsekin julkaissut verkossa jo vuosien ajan. Hannah Montana -sarjan lapsitähtenä miljoonien tyttöjen idoliksi noussut lahjakkuus on myöntänyt olevansa huono roolimalli.

Miley Cyrus esiintyi äskettäin poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa Nälkäpeli-elokuvan ensi-illan punaisella matolla Los Angelesissa. Nyt hoikkavartaloinen teinitähti kuvattiin Studio Cityssa ystävänsä kanssa. Aurinkolaseihin ja legginseihin sonnustautunut Miley näyttää viettäneen viime aikoina aikaa kuntoilun parissa, sillä paparazzit saivat ikuistettua valokuviin neitokaisen litteän vatsan.Kuva: SplashKuva: Splash

Kahdeksanvuotiaana näyttelijänurasta kiinnostunut Miley Cyrus on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Teinitähden nykyisen poikaystävän Liam Hemswortin väitettiin jättäneen australialaisen tyttöystävänsä Cyrusin takia. Sittemmin kolmiodraaman sivuuttaneet tähdet ovat nykyään umpirakastuneita.