Mystinen tapaturma: Mies naulasi itsensä vahingossa lattiaan – katso kuvat

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monissa talouksissa miehet remontoivat mielellään omaa kotia. Remonttimiehet ovat monesti käteviä käsistään, mutta silloin tällöin mokiakin sattuu. Eräs brittiläinen remontoija koki epämiellyttäviä hetkiä, kun hän naulasi itsensä kiinni lattialankkuun.

Alan Davies -niminen mies pudotti vahingossa kantamansa naulapyssyn, joka laukesi itsekseen. Sattumalta Alanin käsi oli tiellä ja pyssy naulasi lopulta miehen käden lattiaan. Paikalleen naulattuna 46-vuotias mies ei kyennyt hälyttämään itselleen apua moneen tuntiin.

– Kompastuin portaissa ja laskin käteni alas, sitten naulapyssy laukesi ja meni käden läpi. Verta ei tullut lähes ollenkaan, eikä käteeni sattunut, mutta lattialla istuessani minulle tuli kylmä, kertoo Alan Davies The Sun -sivustolle.

Mies vapautui tukalasta tilanteestaan vasta kolme tuntia myöhemmin, kun sairaanhoitajana työskentelevä tyttöystävä Suzanne Amos saapui töistä kotiin. Lattialla tärisevä Davies oli tuolloin menossa shokkitilaan. Tyttöystävä hälytti apua ja palomiesten oli pakko repiä kodin lattialauta irti saadakseen siihen kiinnittyneen miehen sairaalaan. Katso rajut kuvat tästä.

Lääkärit poistivat naulan tunnin kuluessa Staffsin sairaalassa. Naula oli kuin ihmeen kaupalla välttänyt osumasta tärkeisiin hermoihin tai verisuoniin. Huojentunut tyttöystävä tunnusti tapahtuneen jälkeen kotiremontin olleen hänen ideansa. Nainen kertoi The Sun -sivustolle olevansa kuitenkin vain onnellinen saadessaan miehensä ehjänä kotiin sairaalasta.