Charlize Theron yllätti – adoptoi poikavauvan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Seuraavaksi näyttelijätär nähdään valkokankaalla Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla

Charlize Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt 36-vuotias sinkkuna elävä kaunotar on adoptoinut neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan. Näyttelijäkaunotar kertoi radiohaastattelussa olevansa haltioissaan poikalapsestaan.

– Elämäni on muuttunut ja en ole enää yksin. Kaikki on niin upeaa ja mahtavaa, Charlize Theron kertoi Ryan Seacrestin radiohaastattelussa.

Kaunottaren ystävät ovat kertoneet, että Charlize on haaveillut jo pitkään äitiydestä. Tähtinäyttelijä kertoikin taannoin In Touch -lehdelle, että hän haluaa lapsen. Hänen edustajansa kertoi adoptiouutisesta julkisella tiedotteella.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job.