Teiniäidille silikonirinnat: ”Kyllästyi pieniin rintoihin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on joutunut viime vuosien aikana useasti poliisien käsirautoihin muun muuassa huumeiden käyttönsä takia. 19-vuotias teiniäiti joutui taannoin kaltereiden taakse, kun hän rikkoi ehdonalaisen sääntöjä.

Jenelle Evans pidätettiin aiemmin tänä vuonna, kun hän rikkoi hänelle langetettua lähestymiskieltoa. Nyt lakia uhmaavan teiniäidin uutisoitiin hankkivan itselleen silikonirinnat. Lähteen mukaan Jace-pojan äiti on kyllästynyt pieniin rintoihin, joihin hän haluaakin nyt täytettä kauneusleikkauksen avulla.

– Jenelle kyllästyi pieniin rintoihin. Hän haluaa täyteläiset C-kuppikoon rinnat, koska ne ovat hänen mielestään sopivan kokoiset, lähde kertoi E! News -sivustolle.Kuva: Splash

Viime keväänä Jenelle Evans kävi toisen nuoren naisen kimppuun iskemällä tätä ensin nyrkillä kasvoihin. Tämän jälkeen tilanne meni painiksi, jossa teiniäiti pääsi niskan päälle. Hän hakkasi uhriaan lukuisia kertoja nyrkillä kasvoihin samalla kun koko tilanne tallentui kännykkäkameran videolle. Uhrin kasvoista vuoti iskujen jälkeen verta. Video päätyi pian TMZ-julkaisun haltuun ja todistusaineistoksi tapahtuneesta.