Teinitähtien fanihysteriaa: Tytöt sekosivat täysin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa.

Zayn Malikin uutisoitiin äskettäin keskeyttäneen poikabändin Yhdysvaltojen tätinsä yllättävän kuoleman takia. Nyt jälleen täydellä miehityksellä keikkaileva One Direction esiintyi The Today -ohjelmassa New Yorkissa. Supersuosittua poikabändiä katsomassa oli tuhansia faneja, jotka osoittivat innostustaan lähinnä kiljumalla.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.