105-vuotias mummo kyllästyi odottamaan kuolemaansa – teki itsemurhan

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Vakavan sairauden kohdatessa ihminen joutuu pohtimaan elämän ja kuoleman kysymyksiä. Usein ihminen miettii, miten voisi selvitä sairaudesta hengissä, mutta toisinkin voi käydä. Nyt keuhkotulehduksen masentama mummo kyllästyi odottamaan kuolemaansa ja otti ohjat omiin käsiinsä.

Venäläinen iso-iso-isoäiti Anastasia Khoreva oli sairastunut keuhkotautiin ja halusi päästä ajasta ikuisuuteen. 105-vuotias nainen odotti, kunnes tämän perhe lähti pois kotoa ja hirtti sitten itsensä. Perheen mukaan nainen oli jo aiemminkin yrittänyt itsemurhaa, mutta tuolloin perhe oli ehtinyt väliin.

– Khorevan teko on erikoista hänen ikäiselleen, mutta nainen sanoi aina olevansa kyllästynyt odottamaan kuolemaa. Hän halusi mennä ja kohdata sen, kertoo eräs naapuri The Sun -lehdelle.

Darsunista Venäjältä kotoisin oleva mummo koki elämänsä aikana monia mullistuksia. Hän näki muun muassa Venäjän vallankumouksen, kaksi maailmansotaa ja diktaattori Joseph Stalinin järjestämät joukkomurhat.

Uusimmat