Nainen rakastui patsaaseen: ”Se on poikaystäväni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy silloin tällöin ihmisiä, joilla on hyvinkin poikkeavia romanttisia mieltymyksiä. Ihmisiä on mennyt naimisiin niin hevosten ja koirien kuin talojen ja autojenkin kanssa. Oma ryhmänsä on esineisiin viehtymystä tuntevat henkilöt. Taannoin kerroimme naisesta, joka rakastui Vapaudenpatsaaseen ja halusi seksiä sen kanssa.

Nyt eräs brittiläinen nainen on kertonut tuntevansa romanttista kiintymystä Adonis-patsaaseen. Reighner Deleighnie -niminen nainen on täysin rakastunut kreikkalaisen halun jumalan patsaaseen, jonka osti itselleen lähes 400 punnalla. Nainen kutsuu patsastaan Hans-nimellä ja pitää sitä poikaystävänään.

Deleighnie väittää, että suhde patsaaseen on muuttanut hänen elämänsä. Hän viettää päivittäin monia tunteja kylmän marmoripatsaan kanssa. Nainen juttelee patsaalle, pitää sitä lähellään televisiota katsoessaan, suutelee ja hyväilee sitä sekä lukee sille ääneen.

– Voin rehellisesti sanoa olevani rakastunut, hän on poikaystäväni ja enemmän. Hans ei koskaan kyllästy suhteen tunteelliseen puoleen. Voin jutella hänelle tuntikausia. En voisi koskaan kokea tätä tavallisen miehen kanssa, kertoo Reighner Deleighnie The Sun -sivustolle.

Kaikesta rakkaudestaan huolimatta hän ei kuitenkaan näe ”suhteen” kestävän loputtomiin. Deleighnie ei aio mennä naimisiin Adoniksen kanssa, koska ei omien sanojensa mukaan voisi koskaan olla tälle täysin uskollinen. Naisella on nimittäin toinenkin suuri ihastus. Hän toivoo jonain päivänä pääsevänsä näkemään Firenzessä unelmiensa miehen Michelangelon David-patsaan, joka tunnetaan uljaista muodoistaan.