Mitä tapahtui, Rihanna? Poptähti kävi yöllisellä vierailulla Ashton Kutcherin asunnolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan kuntokuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Tähti nähtiin äskettäin julkisella paikalla läpinäkyvässä paidassa, joka paljasti hänen rintansa kokonaan.

Poptähti kertoi jokin aika sitten kyllästyneensä sinkkuelämäänsä ja haluavansa treffeille ”jonkun hauskan tyypin kanssa”. Nyt poptähti on toteuttanut hyvin kirjaimellisesti haaveensa, sillä hänet on nähty öisellä reissulla komediatähti Ashton Kutcherin kotona.

Rihanna pysähtyi turvallisuustiiminsä kanssa autoineen Kutcherin Los Angelesin kodin luo myöhään eilen illalla. Paparazzit tallensivat hänen vierailunsa valokuviin. Valokuvaaja kertoi tähden saapuneen Kutcherin luo puoliltaöin ja viipyneen vierailulla aamuneljään asti.

Vierailu on nyt herättänyt uutisvälineissä huhuja tähtien ystävyyden luonteesta. Ashton Kutcher joutui vasta äskettäin seksikohun kohteeksi, kun hänen avioliittonsa Demi Mooren kanssa hajosi useiden irtosuhteiden vuoksi. Rihannan tiedetään tuntevan vetoa pahoihin poikiin. TMZ-sivuston mukaan tähän mennessä supertähti ei ole kuitenkaan kommentoinut vierailuaan julkisesti.

Poptähden rakkauselämä on ollut viime aikoina muutenkin julkisessa tarkastelussa. Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.

Uusimmat