Leffatähti kommunikoi kuolleen isänsä kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Gwyneth Paltrow on viime vuodet keskittynyt lähinnä perhe-elämään. Brittiläisen Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa naimisissa oleva kaunotar ei ole kuitenkaan antanut ulkomuotonsa repsahtaa, sillä näyttelijätär on nykyään hoikka ja lihaksikas.

Gwyneth Paltrow juhlisti tänä vuonna 39-vuotissyntymäpäiväjuhliaan. Nyt perhe-elämää ja avio-onnea huokuva näyttelijätär on paljastanut puhuvansa isänsä hengen kanssa. Tähden isä Bruce Paltrow menehtyi vuonna 2002 kurkkusyöpään. Gwyneth, joka oli läheinen isänsä kanssa, kertoo nyt pitävänsä edelleen yhteyttä isäänsä tämän vihkisormuksen kautta, jossa on edesmenneen miehen energia.

– Pidän aina kiinni tästä sormuksesta. Kysyn siltä kysymyksiä ja tunnen miten se pitää minut turvassa. Aistin siinä isäni sielun energian ja tunnen hänen läsnäolonsa, kertoo Gwyneth Paltrow The Sun -sivustolle.

Tähti on paljastanut kärsineensä masennuksesta isänsä kuoleman jälkeen. Oscar-palkittu näyttelijätär pitää pitkään jatkunutta tupakointia syynä isänsä kuolemaan. Hän kuitenkin kertoo sillä olleen positiivinen käänne hänen elämänsä suhteen, sillä se sai Gwynethin kiinnostumaan liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta.

Ulkonäkönsä eteen paljon töitä tekevä näyttelijätär on kertonut noudattavansa tiukkoja dieettejä pysyäkseen hoikkana. Yksi tähden käyttämistä äärimmäisistä dieeteistä koostuu ainoastaan vaahterasiirappia, cayennepippuria, sitruunamehua ja vettä sisältävästä juomasta. Tähti on lisäksi kertonut syövänsä vain yhden aterian päivässä.