Nicole Richie kuvattiin pitkästä aikaa bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli alunperin tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa Leidit landella -ohjelmaa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät, eikä Nicole kutsunut Hiltonia edes häihinsä.

Viime aikoina Nicole on keskittynyt perhe-elämään ja viettänyt hiljaiseloa kohuotsikoista. Nyt 30-vuotias kahden lapsen äiti kuvattiin uima-altaalla Miamissa. Mustissa narubikineissä vedessä ilakoinut neitokainen oli upea ilmestys, sillä kaunotar on treenannut vartalonsa huippukuntoon. Katso kuvat tästä.

Laulaja Lionel Richien adoptiotytär Nicole Richie on naimisissa Good Charlotte -yhtyeen laulajan Joel Maddenin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta, neljävuotias Harlow-tytär ja kolmevuotias poika Sparrow. Aviopari perusti vuonna 2007 yhteisen The Richie Madden Children’s Foundation -hyväntekeväisyysjärjestön.

Uusimmat