Paris Hilton biletti pikkubikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta. Pitkin maailmaa matkustellut perijätär aikoo kuitenkin pian tehdä paluun julkisuuteen toden teolla, sillä neitokainen on paljastanut palaavansa musiikkibisnekseen.

Paris Hilton on esiintynyt viime aikoina julkisuudessa rohkeissa asuissa. Nyt 31-vuotias kaunotar kuvattiin poikaystävänsä DJ Afrojackin kanssa Miamissa. Vaalea neitokainen oli valinnut ylleen pienet narubikinit ja mustan hameen. Näyttävä Paris saikin väkijoukon kaiken huomion ranta-asunsa takia.Kuva: SplashKuva: Splash

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.