Katy Perryllä outo pakkomielle hygieniaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi taannoin koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin, mutta sittemmin hän on viihtynyt otsikoissa runsaasti.

Katy Perry värjäsi äskettäin hiuskuontalonsa säihkyvän siniseksi. Nyt 27-vuotiaan poptähden kerrottiin olevan täysin addiktoitunut hampaiden harjaamiseen. Lähteen mukaan laulaja nimittäin jynssää hampaitaan peräti kuusi kertaa päivässä, koska hän ei halua purukalustoonsa reikiä.

– Katylla on aina mukana 20 uutta hammasharjaa. Hän harjaa hampaansa kuusi kertaa päivässä, koska hän ei halua reikiä. Katylla oli 13-vuotiaana hampaissaan 13 reikää ja ne kammostuttavat häntä, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Katy Perry kertoikin äskettäin YouTube-palvelun haastattelussa, että hän harjaa hampaitaan jatkuvasti. Poptähti nimittäin haluaa purukalustonsa olevan yhtä säihkyvä kuin Britney Spearsilla. Katy kertoi, ettei hän voi sietää pahanhajuista hengitystä.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.