Mies salakuvasi teiniparin seksiä – 20 vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme äskettäin eräästä lukion opinto-ohjaajasta, joka salakuvasi oppilaidensa seksiakteja. Lukiolaiset harrastivat seksiä miehen työhuoneessa, johon opinto-ohjaaja oli asentanut piilokameran. Nyt eräs amerikkalaismies on jäänyt kiinni kyseenalaisista puuhista.

24-vuotias Jesus A. Lemus nimittäin salakuvasi 16-vuotiasta teinipariskuntaa, jotka harrastivat seksiä miehen tila-autossa. Mies oli tehnyt teinipojan kanssa sopimuksen, jonka mukaan poika sai harrastaa seksiä tyttöystävänsä kanssa nuoren miehen auton takaosassa. Teinipoika tiesi salakuvaamisesta, mutta seksiä harrastanut tyttö ei ollut tietoinen videotaltioinnista.

Poliisit saivat miehen kiinni, kun hän käyttäytyi epäilyttävästi pysäköidyssä autossaan eräällä parkkipaikalla. Miehen autosta löydettiin kondomeja ja muita ehkäisyvalmisteita. Poliisien mukaan mies toimi teinipariskunnan ”seksikuskina”.

Tutkimusten jälkeen mies pidätettiin kotonaan Illinoisissa. Häntä syytetään nyt alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lapsipornosta. Poliisien mukaan mies oli tuntenut teinipojan 12 vuoden ajan. Mies voidaan tuomiota teostaan jopa 20 vuodeksi vankilaan, Triblocal-sivusto uutisoi.