Nina Agdal on upea tanskalaismalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien kärkikaartiin tulee uusia nimiä vain harvakseltaan, mutta alkaneen vuoden uusi tähti voisi hyvinkin olla tanskalainen Nina Agdal, joka tekee parhaillaan kovaa nousua. Hän poseeraa nimittäin parhaillaan maailman arvostetuimman mallilehden Sports Illustratedin sivuilla vuoden tulokkaana.

Nyt Nina Agdal on bongattu paparazzikuviin myös vapaa-ajallaan, kun kaunotar nautiskeli vapaapäivästään Miami Beachin rannalla.


Kuva: Splash


Kuva: Splash

19-vuotias tanskalainen Nina Agdal on mallikaunotar, joka on tehnyt lyhyessä ajassa näyttävän uran. Hän on nimittäin päässyt mukaan Victoria’s Secretin maineikkaaseen mallitiimiin, joka suorastaan pullistelee supermalleja. Keväällä Hollywoodissa huhuttiin, että nuori rocktähti Joe Jonas seurustelisi tanskalaiskaunottaren kanssa.

Uusimmat