Treffien seitsemän syntiä – vältä näitä virheitä

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni meistä on kokenut rakkaussuhteissaan niiden yllättävät ja nopeat käänteet. Suhteen loppu tulee monelle yllätyksenä, eikä ole helppo ymmärtää minkä takia hyvältä tuntunut deittailu päättyi kuin seinään. Askmen.com on nyt listannut deittailun seitsemän syntiä, joita kannattaa välttää.

Synneistä ensimmäinen on liika kiinnostus. Paine liiskaa kärpäsen auton ikkunalasiin moottoritiellä, miksei siis sinun deittiäsikin, jos höngit hänen niskaansa koko ajan. Turha yrittäminen tulkitaan usein myös epätoivoisuudeksi, mikä on kiinnostuksen tappaja numero yksi.

Kun rakastut, haluat olla ilma, jota Hän hengittää. Se on herttaista, mutta sinun ei tarvitse miellyttää kultaasi saadaksesi hänen rakkautensa. Tiedät kuka olet ja rakkaasikin tiesi sen, kun valitsi sinut.

Kynnysmattona oleminen ei ole kenenkään unelma, älä siis anna deitillesi liikaa valtaa heti suhteen alussa. Näytä, että sinua tulee kunnioittaa. On hyvä taipua silloin tällöin kompromisseihin, mutta

Itsevarmuus on ihmelääke, jolla toisen ihmisen kiinnostus herätetään. Deittisi on luultavasti aikoinaan nähnyt sinussa juuri sen, mitä itsekin näet katsoessasi peiliin. Upean ja seksikkään ihmisen. Älä unohda tätä totuutta, niin kultasi katselee sinua jatkossakin ihaillen.

Pidä seksielämänne raikkaana ja tuo silloin tällöin makuuhuoneeseen yllätyksiä, joilla pidät hänet kiinnostuneena. Toteuta jokin hänen fantasioistaan. Kun säilytät leikin ja seikkailun lemmenhetkissänne, hänellä ei ole syytä katsoa ketään toista.

Hullun mustasukkaiset deitit ovat jokaisen treffailijan mustalla listalla. Pieni omistamisen halu on normaalia suhteessa, mutta jos alat vahdata hänen iPhonensa yhteystietoja mahdollisen rakastajan takia, tiedät menneesi hieman yli.

Deittisi saattaa sanoa haluavansa kuulla kaiken sinusta. Älä ota sitä kirjaimellisesti. Hän ei esimerkiksi halua kuulla mummosi uusista tukisukista tai mitä juttelit eilen parhaan kaverisi kanssa puhelimessa. Pidä salaperäisyyttä yllä ja paljasta rakkaallesi tarkoin valittuja totuuksia elämästäsi.