Mies, tällä taidolla saat naisesi kehräämään

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Harva niksi herättää naisen eroottiset halut yhtä takuuvarmasti kuin taidolla tehty hieronta. Se on myös erinomainen tapa viestittää deitillesi, että olet valmis viemään suhteenne seuraavalle tasolle.

Himmennetty valaistus, Barry Whiten musiikki ja tuoksukynttilät saattavat avata pelin, mutta mies, joka haluaa pelata varman päälle, ottaa onkeensa näistä Ask Men -sivuston ohjeista.

Ennen varsinaisen hieronnan aloittamista on hyvä huolehtia ympäristöstä ja tehdä siitä mahdollisimman rentouttava. Hiljaa soiva rauhallinen musiikki ja pehmeä valaistus tuovat turvallisuuden tuntua. Tee tilasta myös siisti, sillä naisesi ei halua tuijottaa lattialla lojuvaa likaista tennissukkaasi nauttiessaan kosketuksestasi.

Rakkaasi tulisi maata kovalla alustalla, jotta hänen lihaksensa ovat hyvin tuetut. Tee hänen olonsa mukavaksi ja laita tyyny hänen päänsä alle. Pidä lähelläsi myös pyyhkeitä, joilla voit lämmittää käsittelemiäsi kehonosia.

Sijoita hyvään hierontaöljyyn. Vesipohjaiset liukuvoiteet on tarkoitettu toisenlaiseen hierontaan ja vaseliini kuivuu nopeasti iholle. Hätätilanteessa keittiön kaapista löytyvä oliiviöljy on myös hyvä ratkaisu.

Keskitä huomiosi hieronnassa isoihin lihasryhmiin. Niska, hartiat, selkä ja jalat ovat alueita, joita sinun kannattaa ensisijaisesti hieroa. Käytä hieroessasi koko kättäsi, kämmentä, sormiä ja sormenpäitäsi. Pidä otteesi varmana ja hellänä.

Aloita hartioista ja työstä tiesi alemmas käsivarsiin ja alaselkään. Voit päättää hieronnan hänen jalkoihinsa. Muista hieroessasi pitää tunnelmaa yllä kosketuksen kautta. Älä jätä naistasi ilman kätesi tuntua, vaikka laittaisitkin hänen selkäänsä lisää öljyä.

Kun olet valmis ja hän kehrää alustallaan, pyyhi hellästi ylimääräinen öljy hänen selästään. Se toimii kullallesi merkkinä siitä, että taivaallinen käsittelysi on ohi. Pidä lähellä myös vesilasia, sillä hieronta kiihdyttää aineenvaihduntaa ja hän saattaa olla janoinen sessionne jälkeen.