Petri Nygård löysi yllätyksen Iron Sky -elokuvasta: ”V**un huikeeta!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Tampereella järjestettiin Suomen mittapuussa hyvin merkittävä elokuva-alan tapahtuma, kun massiivinen kotimainen elokuvaprojekti Iron Sky sai viimein ensi-iltansa. Merkkipaalua juhlittiin näyttävästi yli tuhannen ihmisen elokuvanäytöksellä.

Tampereella oli paikalla myös huippusuosittu hiphop-tähti Petri Nygård, joka ei säästellyt ylisanoja elokuvaa kuvaillessaan. Samalla hän paljasti, että elokuvassa on mukana myös hänelle läheinen kohtaus.

– Aivan huikea ja hengästyttävä. Mahtavaa sarkasmia ja ironiaa. Pikku kuittia, eikä nyt niin pikkuistakaan. Ihan v**un huikeeta oikeesti. Upeaa nähdä Nygårdin keikkajuliste tällaisessa elokuvassa. Tän elokuvan rinnalla mä seisoisin tosi ylpeänä ja onnittelut siitä äijille, Petri Nygård kertoi Staralle.

Iron Sky saa ensi-iltansa 4. huhtikuuta.